Vertrouwen, elkaar ondersteunen en uit de comfortzone

Naast hun optredens met hun handstand- en trapezenummers hebben onze acrobatiek artiesten zich gespecialiseerd in het geven van acrobatieklessen. Speciaal voor bedrijven hebben zij een acrobatiekworkshop ontwikkeld als onderdeel van symposia, trainingen en zelfs bedrijfsfeesten.

Het publiek wordt deelnemer

Na een inleiding en een warming-up wordt een aantal balanstrucs gemaakt waarbinnen alle deelnemers samenwerken. Door de fysieke inspanning werkt deze workshop geestverhelderend en activerend en is dus uitermate geschikt als actief onderdeel van een trainingsdag of congres. Daarnaast is gebleken dat het maken en het (eventueel) uitvoeren van een korte voorstelling een groot succes wordt. De oefeningen zijn zo ontwikkeld dat voor gezonde mensen leeftijd, gewicht, kracht en souplesse geen rol spelen.

Wanneer is de Acrobatiekworkshop geschikt?

Binnen een moderne onderneming zijn de begrippen samenwerken, elkaar ondersteunen, vertrouwen, grenzen verleggen en gezamenlijk plezier van groot belang voor een goede bedrijfsvoering. In een acrobatische truc komen al deze elementen duidelijk naar voren. Ze zijn  nodig om het gestelde doel; het maken van een balans, te kunnen halen. Middels communicatie, een flexibele opstelling en teamgeest zal het resultaat een stabiel en evenwichtig geheel vormen.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351