Heldere communicatie in een handomdraai

In deze workshop maken de deelnemers op creatieve wijze kennis met het nut van heldere communicatie en samenwerking in teamverband.

Teamwork & communicatie

Teamwork binnen deze workshop betekent het inzetten van een scala aan vaardigheden om tot een creatief en goed uitziend eindproduct te komen: actief luisteren, inschatten, zoeken naar nieuwe communicatielijnen, op elkaar inspelen, experimenteel leren. Kortom, kwaliteiten die appèl doen op de flexibiliteit en creativiteit van de deelnemers. Dit is zeker ook buiten het kader van deze workshop waardevol voor teambuilding.

Goede en slechte prestaties zijn direct zichtbaar. Handenarbeid daagt uit om te leren en deze workshop heeft de kracht dat op speelse wijze te doen; in een open en feestelijke stemming worden barrières luchtig doorbroken en grenzen verlegd.

Wanneer is Ballonvouwen geschikt?

Als luchtig intermezzo en teambuildingsactiviteit. Communicatie, plezier en samenwerking komen aan de orde in deze luchtige interventie.

Tessy Miltenburg

“De ballon energizer was een schot in de roos tijdens een corporate meeting voor 200 gasten. Adam Fields zorgde voor nieuwe energie en inspiratie in de zaal waarbij samenwerking met elkaar centraal stond. De gasten werden uitgedaagd om in tweetallen het logo van de organisatie te maken met twee ballonnen. Door middel van het enthousiasme en juiste instructies van Adam slaagde ieder koppel erin om het logo te laten ontstaan. Een geslaagde energizer voor ieder event!”

Tessy MiltenburgPartner bij Pino Evenementen & Congressen

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen voor of over More Balls Than Most of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement? Liesbeth en Roos denken graag met je mee, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351