Spannende opening of afsluiting met 3 unieke elementen

Beweegreden biedt alles wat een opening of afsluiting nodig heeft: prachtige beelden, interactie met het publiek en een relevante link naar de inhoud van jullie bijeenkomst op originele wijze.

Het toneel is donker en er klinkt muziek; er speelt een elektrische viool. De viool geeft licht in het donker, het vormt een lichtpunt in de duisternis. De violiste speelt intens met passie en virtuositeit. Er klikt een staande lamp aan. Op een stoel zit een man te lezen. Een spot gaat aan. Er klikt een bureaulampje aan. Er zit een dichter op het podium aan een tafeltje te typen.

Beweging en interactie

Onze spreker komt op en zet direct het thema van de dag neer. Tijdens haar presentatie nodigt zij de deelnemers uit op een originele manier kennis te maken met elkaar en ze brengt de hersenhelften, handen & voeten in beweging door een korte interactie.

Een dichter staat op en draagt vurig zijn op de dag en inhoud toegespitste gedicht voor. In de finale komen alle elementen samen in een apotheose van lichtgevende objecten, een slammende (bijna rappende) dichter, mooie muziek op een opzwepende beat.

Wanneer is Beweegreden geschikt? 

Alle gasten zijn in beweging gekomen, hebben contact met elkaar gelegd en weten waarom ze deelnemer zijn geweest van deze bijeenkomst. Er is gelachen, terwijl ook de kern van de bijeenkomst op een andere wijze is overgebracht. Men heeft bewogen in letterlijke en overdrachtelijke zin. De deelnemers zijn klaar voor de rest van het programma of overdenken het programma van de dag en gaan vol energie naar (netwerk-)borrel of naar huis. En dit alles in 15 minuten.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen voor of over More Balls Than Most of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement? Roos of Liesbeth denkt graag met je mee, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351