Erik BOts en Rutger MOclair zijn twee geslaagde zakenjongens die uitermate succesvol zijn geworden met de uitvinding van de BOMOgnetic (TM), het bekende polsbandje dat bijna iedere zichzelf serieus nemende carrièremaker draagt. Het bandje is eigenlijk niet meer uit de maatschappij weg te denken. We zien politici, populaire popsterren en topsporters met het markante groene BOMOgnetic (TM) polsbandje.

Op uitnodiging komen BOts en MOclair speciaal uit Los Angeles om te vertellen over hun fascinerende zoektocht naar een methode waardoor succes bereikbaar werd voor iedereen. Ze vertellen hoe sport en het concept van winnen de basis vormden voor de ontwikkeling van hun BOMOgnetic (TM).

Aan de hand van voorbeelden uit de sport tonen ze op hilarische wijze hoe de BOMO-methode werkt en maken duidelijk wat alle mensen die succesvol zijn met elkaar gemeen hebben.

De komende 24 uur lukt alles!

Het BOMOgnetic (TM) polsbandje maakt dit ook voor jou mogelijk! Erik en Rutger laten zien dat ieder willekeurig persoon uit het publiek door de BOMOgnetic (TM) opeens in staat blijkt de meest gecompliceerde vragen nauwkeurig te beantwoorden. Na het uitdelen van de BOMOgnetic (TM) kan iedereen 24 uur boven zichzelf uitstijgen. Grijp die kans! Dit is het moment voor jou en je organisatie om deze dag en de rest van je leven tot een groot succes te maken!

Wanneer is de BOMO succes show geschikt? 

Deze show speelt in op de bekende succes-sprekers. Met relativeringsvermogen en de kracht van de verbeelding laten de heren zien dat alles mogelijk is. Een comedy routine met een vette knipoog die de mensen in de zaal toch niet onberoerd zal laten!

“We zochten naar een energieke afsluiting van een meerdaags klantenevent bij elho, dat hebben we geweten. De energie spatte er vanaf! De zaal had enorm veel plezier met de introductie en de op maat gemaakte presentatie. Nadat de BOMOgnetic bij twee heren uit het publiek getest was kon niemand meer om het effect van deze powerbandjes heen! Ik weet zeker dat de gasten het bandje nog lang hebben om gehouden.”

Patty Willems
Patty WillemsPR & CR Manager

“Ik ga nu nog even naar mijn kantoor om wat moeilijke beslissingen te nemen! Nu werkt de BOMOgnetic nog!”

Tom Kaars Sijpesteijn
Tom Kaars SijpesteijnAlgemeen Directeur bij Atradius

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351