Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Bent je op zoek naar een grappige, originele manier om jullie bijeenkomt of evenement in beeld te brengen? Onze cartoonisten weten precies de juiste momenten te vangen op papier. Snel en scherpzinnig maken zij herkenbare en hilarische cartoons.

Inhoudelijk & scherpzinnig

Onze cartoonisten hebben jarenlange ervaring in het vertalen van inhoudelijke presentaties, gesprekken en of workshops naar snedige cartoons. De cartoons geven op humoristische wijze de gebeurtenissen van de dag weer, en zorgen voor borging maar ook voor relativering en een lach. De cartoons worden op papier geschetst en binnen een week na afloop van jullie bijeenkomst digitaal aangeleverd. Zo kun je de cartoons gebruiken in jullie (interne) communicatie.

Wanneer is de cartoonist geschikt? 

Geschikt voor allerlei bijeenkomsten: van inhoudelijke workshops en sessies tot plenaire presentaties, congressen seminars en bijvoorbeeld strategiedagen.

Ellen Coesel

“De cartoonist is een hit! Lex is scherp en dus in staat om de juiste (toch zakelijke) inhoud en essentie te verwerken in zijn tekeningen. Hij bereikt daarmee een goede diepgang. Goede briefing is essentieel en het is goed om na te denken wat je uiteindelijk met deze tekeningen wil. Wij hadden een duidelijk doel en dat is zeker bereikt!”

Ellen CoeselSr. Corporate Event Manager bij ING

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen voor of over More Balls Than Most of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement? Roos of Liesbeth denkt graag met je mee, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351