Een wetenschappelijke én praktische aanpak voor creatieve stroming

In een korte tijd hele lijsten met ideeën op papier zetten: zoveel inspiratie lijkt alleen weggelegd voor de Groten der Aarde. Onze creativiteitstrainer laat jullie in deze enerverende workshop beleven dat ook in jezelf onvermoede bronnen van creativiteit zijn aan te boren.

Creatief op wetenschappelijke en proefondervindelijke basis

Er wordt gekeken naar creativiteit, hersenen, het bewuste/onbewuste van de menselijke psyche, wat ons beïnvloedt, wat ons afremt en tegenhoudt en hoe creativiteitsproces tot stand komen. Veel mensen denken bij creativiteit alleen aan kunst of muziek, maar eigenlijk is het “slechts” de generatie van ideeën. En dat kan iedereen! In een korte introductie legt onze trainer deze theorie verder toe. Daarna zetten we de groep ook actief zelf aan de slag om dit aan den lijve te ondervinden.

Wanneer is de Creativiteitstraining geschikt? 

We leren de beginselen van innovatief denken en de kunst van het verlaten van platgetreden paden. Onze trainer laat jullie de geestelijke luiken opengooien om een frisse wind te laten waaien door de stoffige zolderkamer. Je krijgt zicht op nieuwe mogelijkheden en zult versteld staan van je eigen veelzijdigheid.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen voor of over More Balls Than Most of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement? Roos of Liesbeth denkt graag met je mee, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351