Unieke videocompilatie: klaar terwijl u wacht

Op sommige dagen gebeurt er te veel om alles te kunnen onthouden en een plek te geven. Het Dagjournaal is daarvoor dé oplossing. Voor het Dagjournaal worden gedurende de dag alle relevante gebeurtenissen, sprekers, workshoprondes en lunch of borrel vastgelegd op film en razendsnel gemonteerd. Het Dagjournaal kan vervolgens al aan het einde van de bijeenkomst aan de aanwezigen worden vertoond. Zo ontstaat een mooi overzicht waarin alle belangrijke zaken in een sfeervolle film nog eens de revue passeren. Een mooie afsluiting van de dag én een aansprekend communicatiemiddel daarna.

Dagjournaal met interviews en animatie

Met de sfeervolle en muzikale compilatie van enkele minuten kunnen de deelnemers nagenieten van alle momenten die de ochtend, middag of dag gebracht heeft. Een interviewer kan de deelnemers vragen naar hun ervaringen van de dag, serieus of met een kwinkslag. Een animator kan de film nog wat extra’s geven door gedurende de dag tekeningen te maken van herkenbare of grappige momenten.

Wanneer is het Dagjournaal geschikt? 

Zeer geschikt voor een congres, symposium of personeelsbijeenkomst. Als je de gebeurtenissen van de dag wil vastleggen en de aanwezigen daar actief bij wil betrekken. Door de mogelijkheid het Dagjournaal aan het einde van de bijeenkomst te vertonen, zullen de deelnemers herinnerd worden aan de hoogtepunten en boodschap van de dag. Bovendien zal de herkenbaarheid leiden tot een prettig gevoel van saamhorigheid. De film kan daarna uiteraard ingezet worden als intern communicatiemiddel.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351