Zenuwslopend, uitdagend en competitief

Wij bieden een Escape Room Experience voor groepen van 70 tot 2000 deelnemers. Een zenuwslopend en competitief spel dat zo is ingericht dat iedereen van begin tot eind geboeid blijft. Er wordt gespeeld in teams. Binnen het team zal tijdens het spel een interessante groepsdynamiek ontstaan: de doeners, de denkers en de beslissers binnen de groep zullen snel boven komen drijven. Enkel door een goede samenwerking kan men verder komen in het spel.

Het spel kan op elk gewenste locatie opgebouwd worden, bijvoorbeeld bij jullie op kantoor of bij een evenementenlocatie. Bovendien is het mogelijk de vragen aan te passen aan jullie thema en/of bedrijf(stak).

Wanneer is Escape Room op locatie geschikt?

Ben je in staat om goed te communiceren met je team? Doe je alles samen of verdeel je de taken?  Kun je presteren onder druk?  Wie neemt de beslissingen? Door Escape Room op locatie vinden de deelnemers spelenderwijs de antwoorden op deze vragen. Origineel, uniek en uitdagend.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351