Een comedyshow voor het hele bedrijf

Goeroes zonder grenzen is een comedyshow. Umbgrove, Mollee & Stassen spelen drie managementgoeroes zoals je ze regelmatig tegenkomt op bedrijfsbijeenkomsten en congressen…maar dan anders. Humor en realiteit zitten elkaar dicht op de hielen.

Humor & inzicht

Op energieke wijze plaatsen deze externe sprekers kanttekeningen bij de hypes waar de BV Nederland al jaren achteraan draaft. De Goeroes zonder Grenzen zetten je aan het denken en brengen de zaal letterlijk in beweging.

Wanneer zijn de Goeroes zonder Grenzen geschikt? 

De show is scherp en hilarisch en wordt aangepast aan jullie inhoud en situatie en is daarom altijd actueel. Goeroes Zonder Grenzen zorgt voor een moment van zuurstof. De show relativeert; de zaal ontspant zonder de inhoud van de dag uit het oog te verliezen.

Pim van Beek

“Het relativeren en over de top en vol met humor accentueren van zaken maakt dat de toehoorders veel gelachen hebben en tegelijkertijd stuk voor stuk uit iedere boodschap hun eigen inzicht pakken. Een aanrader als je al tijdenlang aan het knallen bent en soms even vergeet waarom je het ook al weer allemaal doet. De goeroes kunnen fantastisch improviseren en houden de zaal maximaal betrokken. Bobby J Miltenburg, Aernout van Speijk, Ayurveda; hoe verzin je ze en tegelijkertijd zo heerlijk herkenbaar. Energizing!”

Pim van BeekBusiness Partner Young Talent bij ABN Amro

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen voor of over More Balls Than Most of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement? Roos of Liesbeth denkt graag met je mee, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351