Van abstract naar concreet via hoofd, hart en handen

De Hartelijke Dames zetten de groep op geheel eigen wijze door middel van humor en interactieve oefeningen helemaal in de ‘ja-stand’.  Eerst volgt een oefening waarbij de deelnemers razendsnel van hun hoofd naar hun hart afdalen, daarna een oefening waarbij het hart het hoofd overwint en daarna worden in een oefening ideeën omgezet naar tastbare beelden, waarna de kunstenares de workshop overneemt en met de mensen hun ideeën om gaat zetten in beelden. Zij zet daarna alle beeldjes in 1 kunstwerk, droogt, glazuurt, bakt het kunstwerk en na circa 6 weken ontvangt u het kunstwerk als tastbaar bewijs van de gezellig en toch inhoudelijke dag.

Wanneer is Hoofd, Hart, Handen geschikt?

Voor de hardwerkende kantoor- of buitenmens is deze workshop een reis van het knarsende hoofd naar het warme hart (gevoel) en daarna naar de creërende handen. Alles wat abstract is en naar concrete beelden moet worden vertaald, zoals de visie/missie, de kernwaarden en/of de rol van de organisatie, kan worden verwerkt in de sessie.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351