De Kunst van het Loslaten als de perfecte kick-off of afsluiting

De opening of het sluitstuk van je congres, personeelsbijeenkomst of evenement écht memorabel maken? Onze Jongleershow en de boodschap die daarmee wordt overgebracht zal nog lang blijven hangen en tijdens de rest van de dag of de borrel voor veel buzz zorgen.

Na een serieuze aankondiging als bijvoorbeeld gastdocent of onderzoeker zal onze spreker, via een inleiding op sociaal-economisch en maatschappelijk gebied over veranderingen, toewerken naar de metafoor van het jongleren. Het publiek wordt daarbij vanaf het begin op het verkeerde been gezet.

Jongleren: Herkenbaar en relativerend

Relativerend en met een knipoog werken onze multi-taskers pur sang toe naar een climax waarbij twee vrijwilligers worden uitgenodigd op het podium. Zullen zij de symbolische stap voorwaarts durven zetten op de ongewisse weg van verandering?

De tekst van de presentatie wordt op maat geschreven en kan uitstekend kernbegrippen als omgaan met veranderingen, flexibiliteit, dynamiek, samenwerking, vertrouwen, missie & visie, uitdagingen aannemen en het doorbreken van barrières visualiseren.

Wanneer is de Jongleershow geschikt?

Als openingsact of finale van een bijeenkomst, congres of conferentie, om een boodschap op een luchtige manier over te brengen en op een spectaculaire manier de aanwezigen te verrassen.

Zelf de Kunst van het Loslaten ervaren? We geven ook Jongleertrainingen en leveren jongleerballensets!

“Ik heb de Kunst van het Loslaten van MBTM al meerdere keren gezien in verschillende settings. Elke keer ben ik weer onder de indruk van de humor die ze combineren met de herkenbare situatie binnen het betrokken bedrijf. Om dit te kunnen, heb je een professionele club nodig.”

Martine Boer
Martine BoerGGD Nederland

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351