Netwerken op een natuurlijke en speelse manier

Een ideale manier om alle aanwezigen op een bijeenkomst op een snelle en ludieke manier met elkaar in contact te brengen.

Snel en ontspannen nieuwe mensen leren kennen

In een korte introductie (+/- 5-10 minuten) wordt uitgelegd hoe het spel in zijn werk gaat. Alle deelnemers krijgen een op maat gemaakte netwerkkaart en een vel met gekleurde stickers, waarna zij kunnen gaan netwerken. Iedereen gaat op zoek naar 2 verschillende personen per kleur (10 verschillende kleuren) en wisselt hier een sticker mee uit. Bij het uitwisselen van de sticker wordt ook informatie gedeeld en op de kaart geschreven; bijvoorbeeld iemands naam, afdeling en wens voor de toekomst. De vragen worden naar wens aangepast op de bijeenkomst.

Het doel van het spel is om binnen de gestelde tijd met zoveel mogelijk mensen te netwerken en informatie uit te wisselen. Na +/- 20-25 minuten stopt het spel en worden de beste netwerkers naar voren gehaald. Wie het gelukt is om de kaart vol te krijgen, (en dit lukt altijd bij een paar mensen) heeft met 20 mensen genetwerkt!

Wanneer is het Netwerkspel geschikt?

Als perfecte manier om je gasten op een luchtige en ongedwongen manier met elkaar in contact te laten komen als opmaat naar een netwerkborrel of als begin van een klantendag.

Ger Moonen

“Onze organisatie groeit met een grote groep nieuwe collega’s. Om de nieuwe samenwerking een goede start te geven wilden wij mensen met elkaar in verbinding brengen, persoonlijk kennis laten maken, op individueel niveau. Joep Stassen bouwde deze activiteit op fantastische wijze op met een verrassende introductie op maat naar de wolact – collectief verbinden – en vervolgens het netwerkspel – persoonlijk contact-. Deze combinatie werkte inspirerend en enthousiasmerend, vooral ook door de soepele en professionele wijze waarop Joep dit aanpakte. Wat ons betreft een zeer geslaagd event om integratie tussen medewerkers op gang te brengen. “

Ger MoonenHoofd Klantenzaken bij Belastingsamenwerking Gemeenten & Waterschap

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351