Close-up acrobatiek met een verhaal

Vertrouwen, samenwerken, grenzen verleggen, passie – mooie woorden allemaal – maar hoe zet je deze woorden om in daden? Hoe zorg je dat jouw bevlogen begrippen blijven hangen?

Wederzijds vertrouwen en plezier

Onze acrobaten weten steeds weer de essentie van de boodschap te pakken én over te brengen in deze onverwachte presentatie. Met hun jarenlange ervaring  in het circus, balancerend op de rand van hun kunnen, hangend in de trapeze hoog boven de piste, weten zij als geen ander wat het betekent om echt op elkaar te moeten bouwen.

Het publiek ziet en voelt van heel dichtbij hun elegante kracht, soepele bewegingen, uitgekiende poses en verrassende trucs, terwijl zij synchroon een boeiend verhaal over de bühne weten te brengen: jullie verhaal, jullie boodschap.

Beeld en boodschap in balans gebracht om de impact van jullie bijeenkomst nog sterker te verankeren.

Wanneer is Ondersteboven geschikt? 

Deze unieke en oogstrelende act is zeer geschikt als opening, intermezzo of afsluiting. Thema’s zoals passie, grenzen verleggen, vertrouwen en samenwerken zijn prachtig te verbeelden door middel van acrobatiek. De presentatie wordt op maat geschreven en kan aangepast worden aan elke ruimte.

Geert Jan Koning

“De acromaat was voor PTC+ een geweldige samenvatting van een mini symposium met de titel ‘Zicht op Safety’. Een duidelijke verhaallijn gecombineerd met adembenemende poses boeide het publiek van a tot z. Gewoon top!”

Geert Jan KoningMarketing & Communicatie bij PTC+

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen voor of over More Balls Than Most of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement? Roos of Liesbeth denkt graag met je mee, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351