Exclusief opera optreden

Opera als nieuwe theatervorm was in de eerste decennia van de zeventiende eeuw slechts voorbehouden aan vorsten en rijke families. Zij lieten opera’s opvoeren tijdens groots opgezette feesten. Gelukkig is er veel veranderd sinds die tijd en ligt opera voor iedereen binnen handbereik, zonder dat het exclusieve karakter van de muziek verloren is gegaan.

Bijzonder entertainment

Tijdens een congres, evenement of diner trakteert onze operazanger de gasten op een kort optreden. Hij neemt de aanwezigen mee naar een andere wereld met zijn indrukwekkende stemgeluid. Zijn optreden is dan ook zeer goed in te zetten in de vorm van een aantal intermezzo’s gedurende de dag, als natuurlijk bezinningsmoment of laagdrempelig entertainment tussen de gangen van het diner.

Bij een bijzonder jubileum of afscheid kan Paul de hoofdpersoon met zijn muziek in het zonnetje zetten door middel van het zingen van een serenade. Om de verrassing compleet te maken kan dit ook in de vorm van een individuele “flash mob”: Paul neemt incognito plaats tussen de aanwezige gasten en op een speciaal uitgekozen moment begint hij uit het niets te zingen. Verrassing gegarandeerd.

Wanneer is een opera optreden geschikt?

Tijdens een congres, evenement of diner om gelijk een bijzondere, exclusieve sfeer te creëren.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351