Improviseren kun je leren!

PowerPoint is een hardnekkig fenomeen. Of we het leuk vinden of niet, we zien meer presentaties mét slideshow dan zonder. Ondanks de grote potentie van visuele ondersteuning is PowerPoint symbool geworden voor knullige, voorspelbare presentaties vol bulletpoints, onleesbare grafieken en tenenkrommende animaties. Kan dat niet anders?

Karaoke zonder zingen

Jawel! Bij PowerPoint Karaoke draaien we de rollen om en staan onvoorspelbare slides centraal. Net als bij gewone karaoke, maar dan zonder zingen, staan de deelnemers één voor één voor de groep. Ze combineren een presentatie over een zelfgekozen onderwerp met vreemd beeldmateriaal om spontane verbindingen te maken. We koppelen mensen los van hun afhankelijkheid van de sheets en confronteren ze op een luchtige manier met de noodzaak tot improvisatie.

Elke workshop PowerPoint Karaoke is anders. Op basis van de doelgroep, tijd, budget en locatie kunnen verschillende keuzes gemaakt worden om het doel van de bijeenkomst het beste te dienen. Bij PowerPoint Karaoke staat interactie altijd voorop en krijgen alle deelnemers de kans om een onbekende slideshow te presenteren. Elke workshop staat garant voor een hoog energieniveau met een gedegen opbouw.

Op een luchtige manier worden theorie, praktijk en handige tips gecombineerd tot een interactieve en leerzame workshop.

Wanneer is de workshop PowerPoint Karaoke geschikt?

In de PowerPoint Karaoke worden mensen in een veilige omgeving uit hun comfortzone gehaald. Doordat iedereen op een zeker moment in de workshop een presentatie moet geven, is er een natuurlijke saamhorigheid. Bovendien wordt het improvisatievermogen van de deelnemers op de proef gesteld en zal hun zelfvertrouwen een boost krijgen als ze merken dat ze tot meer in staat zijn dan ze van zichzelf op voorhand hadden gedacht.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351