Een hilarische kennisquiz speciaal voor jullie organisatie

Een quiz is een krachtig middel om op een ontspannen manier kennis te testen, kennis over te brengen en het teamgevoel te versterken.

De combinatie van speciaal op maat geschreven vragen over de organisatie en algemene kennisvragen zorgt ervoor dat de quiz relevant én interessant is voor de deelnemers. Bovendien kan de quiz ingezet worden als marketingtool om interesse te wekken bij de beoogde doelgroep voor een product of dienst.

Jubileum of personeelsavond

Tijdens een feestelijke gelegenheid met collega’s is een quiz de perfecte invulling. Ter ere van een jubileum kunnen we bijvoorbeeld de geschiedenis van de organisatie in de vragen verwerken. Maar ook hoe goed collega’s elkaar onderling eigenlijk kennen kan aan bod komen.

We hebben een aantal quizmasters, zodat we altijd een persoonlijkheid hebben die past bij de sfeer die jullie zoeken. Voor verschillende wensen en deelnemersaantallen kunnen we bovendien werken met verschillende werkvormen: “petje op, petje af”, pubquiz of voor grotere groepen met behulp van elektronische stemkastjes, in teamverband of individueel.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351