Ritme en timing staan centraal in deze muzikale workshop

In korte tijd leren we een enerverende Braziliaanse Samba. Tussen de muzikale aanwijzingen door wordt er gesproken over samenwerking, ritme en timing. Een bezielend en dynamisch gebeuren! De uitbundige kakofonie aan het begin van de workshop wordt in no time een samenhangend ritmestuk. Onze trainer legt op speelse wijze de link tussen het samenspel in een orkest en de door de klant aangereikte thema’s. Wat is het verhaal achter timing, motivatie en succes in het echte samenspel?

Muzikaal & swingend

Het vrolijke leerproces waarin de deelnemers worden uitgedaagd hun krachten te bundelen, resulteert in een vurige Braziliaanse Samba vol beweging en muzikale hoogtepunten. De energie wordt tastbaar, ritme van top tot teen! Ontdek, dat de juiste spirit het beste uit jezelf en de ander haalt, en perspectieven biedt, als team, maar ook als individu binnen een organisatie. Onze enthousiaste trainers zijn conservatorium geschoolde slagwerkers, ras-performers, zeer ervaren met het werken voor groepen binnen organisaties en met een goed oog voor de vragen en wensen van de klant.

Wanneer is Rhythm & Timing geschikt?

Als luchtige teambuildingsactiviteit en om de deelnemers te laten ervaren dat naar elkaar luisteren resulteert in meer harmonie, zonder dat je daarvoor je eigen ritme hoeft op te geven. Ideaal als onderdeel van een bedrijfstraining, maar ook als pure muzikale energizer voor bedrijfsfeesten en bijeenkomsten.

Jannet Biesheuvel

“Op 29 en 30 juni 2014 organiseerde De Ijsvogel Groep voor alle Boerenbond en Pets Place winkels een bijeenkomst waarin vooral samen “vooruit kijken” centraal stond. Voor deze sessies hebben we More Balls Than Most gevraagd een Rhythm Workshop te verzorgen. Na de pauze in de meeting lag bij terugkomst bij iedereen een muziekinstrument op de stoel, wat natuurlijk al voor de nodige onrust en hilariteit zorgde. De begeleiders hebben hier een mooie workshop van gemaakt en met hun Braziliaanse samba was het een schot in de roos, zeker nu het WK nog erg actueel is. Samenwerking was essentieel in deze meeting en in deze workshop. Door een goede coaching vanuit de enthousiaste begeleiders kwam er een goede samenwerking tot stand. Dit resulteerde in prachtig vrolijke en opzwepende samba klanken. Ze kregen zelfs de voetjes van de vloer! Ik heb deze act aangeraden bij anderen. Het was een klein feestje!”

Jannet BiesheuvelMarketing & Communicatie bij IJsvogelgroep

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351