De meest vernieuwende manier om op een beurs het publiek te bereiken!

Iedereen kent het fenomeen Silent Disco. More Balls Than Most heeft dit concept een innovatieve twist gegeven met Silent Juggling. Eén of twee jongleurs (en 15-25 koptelefoons) bewegen zich in de hectiek van een beurs en nodigen bezoekers uit voor een korte persoonlijke show van ca. 4 minuten. De tekst van de show horen de toeschouwers door draadloze koptelefoons en wordt vooraf ingesproken naar aanleiding van een korte briefing. Het verhaal vertelt de beursgangers waarom zij bijvoorbeeld juist naar jullie stand moeten komen of geeft achtergrondinformatie over jullie product of bedrijf. Het effect van de draadloze koptelefoons is tweeledig: op een vaak lawaaierige beurs kan jullie boodschap helder worden overgebracht én de reactie van de enthousiaste beursgangers met koptelefoon trekt de aandacht van de overige nieuwsgierige beursbezoekers.

Wanneer is Silent Juggling geschikt?

Silent Juggling is de ideale manier om op een beurs aandacht te genereren en bezoekers naar uw stand te bewegen én op een inspirerende manier een boodschap over te brengen. Silent Juggling heeft als “front-of-stand act” deelgenomen aan de EIBTM in Barcelona (de grootste vakbeurs voor destination management in de wereld) en won daar de eerste prijs voor het meest innovatieve en effectieve concept. Doordat de tekst die de bezoekers horen in elke gewenste taal kan worden ingesproken, 

Silent Juggling is tevens geschikt als mobiele act tijdens ontvangsten van congressen, netwerkborrels en personeelsfeesten. Doordat de teksten, trucs, kleuren en muziek kunnen worden aangepast aan het thema van de dag, zal de act altijd aansluiten bij de belevingswereld van de gasten.

Bart Stelder

“Op de beurs Overheid & ICT hebben wij 3 dagen lang de Silent Juggling ingezet. Dit was de investering dubbel en dwars waard! Ongeveer 20% van de leads die wij op de beurs hebben binnengehaald waren via de Silent Juggling. Een fors deel hiervan hadden wij niet bereikt zonder deze bijzondere act. De act maakte de mensen nieuwsgierig en gaf ons de kans een gesprekje aan te knopen. De assistent bij de Silent Juggling is van groot belang om de beursgangers naar de stand te trekken om de jongleerpresentatie te komen bekijken.”

Bart StelderCommercial Director bij Océ

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351