Een stappenplan van wens naar werkelijkheid

In de workshop wordt er letterlijk en figuurlijk een boom opgezet over succes. Aan de hand van een PowerPoint presentatie wordt gekeken naar de invloed die je zelf hebt op je weg naar succes. Daarbij worden er een aantal theorieën/ psychologische modellen besproken, zoals de creatiespiraal van natuurkundige Marinus Knoope en de Cirkel van Betrokkenheid van Stephen Covey. Er wordt zowel plenair als in twee- of drietallen gewerkt.

De deelnemers beantwoorden een aantal vragen en door de antwoorden op te schrijven en tekenen ontstaat er een boom. De wortels staan voor de talenten van de deelnemers, de stam bestaat uit het doel dat binnen de workshop wordt bepaald, de takken ontstaan uit de acties en voornemens die nodig zijn om het doel te behalen en het bladerdek wordt gevormd door de al geboekte successen. Op de grond komen ook bladeren te liggen, die staan voor alles wat je niet meer nodig hebt of achter je wil laten. Aan het eind van de workshop wordt het gestelde doel voor de komende tijd in een volzin opgeschreven: meetbaar en herleidbaar.

In z’n geheel is dit een zeer interactieve workshop waarbij de deelnemers steeds zelf aan het woord en aan het nadenken zijn, in gesprek zijn met elkaar en de workshopbegeleider. De deelnemers worden tijdens deze workshop uitgedaagd om na te denken over wat ze met hun kwaliteiten en capaciteit willen en kunnen.

Wanneer is de Succesworkshop geschikt?

Als onderdeel van een ontwikkelingstraject of als inhoudelijke teambuildings activiteit. De deelnemers worden tijdens deze workshop getriggerd om na te denken over wat ze met hun kwaliteiten en capaciteit willen en kunnen.

Nikie Bluijs

“Het was echt heel erg leuk!  Angela is een leuke vrouw en had al snel contact met alle deelnemers. De presentatie was goed voorbereid en de inhoud van de workshop paste ook goed bij de rest van de dag.”

Nikie BluijsDirector Assistant bij Elho

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351