Openingsact of afsluiting die je bijeenkomst energie geeft!

De perfecte kick-off of afsluiting van de dag door middel van de wolact, een beproefde en verrassende act rondom het thema netwerken. De wolact is een uniek concept waarbij we in 15 of 30 minuten een visueel en tastbaar netwerk creëren met de mensen in de zaal als actieve deelnemer.

Onze wol-artiest wordt met opzet aangekondigd als deskundige op het gebied van het thema van jullie bijeenkomst. Het publiek zal dan ook verwachten dat deze “business goeroe” een serieuze uiteenzetting zal houden over een veelvoorkomend thema als samenwerking, netwerken, internet, kennismaking of verbinding. In zijn verhaal maakt de spreker herkenbare en daardoor geestige toespelingen op jullie organisatie, bijeenkomst en de thematiek van de dag.

Netwerk bouwen

Al snel blijkt dat er sprake is van een ludieke act en wanneer de spreker een bolletje wol tevoorschijn haalt, wordt duidelijk dat hij andere intenties heeft met jullie medewerkers dan zij verwachtten. De spreker nodigt het publiek uit samen een speciaal netwerk op te bouwen. Één draadje heeft de neiging snel te knappen, terwijl de gebundelde kracht van het netwerk een sterk geheel is. Onder begeleiding van opzwepende muziek verschijnen er overal bollen wol en creëren de deelnemers in no-time gezamenlijk een kleurrijk netwerk. Binnen 10 minuten is iedereen letterlijk met elkaar verbonden en gonst de zaal van de energie.

Wanneer is de wolact geschikt?

Als openingsact of finale van een bijeenkomst, congres of conferentie, om direct energie te genereren en mensen met elkaar in verbinding te brengen.

“Ter afsluiting van een project hebben wij via More Balls Than Most de “wolact” besproken. Het was een spetterende afsluiting van een leuke dag. De spreker haakte erg goed in bij het thema, de verassing en chaos waren compleet en het ontstane netwerk blijft voor jaren bij de mensen hangen. Al met al erg goed, gezellig en pakkend.”

Richard van Diepen
Richard van DiepenSVB Academie

“De ‘presentatie’ tijdens de opening van het Symposium Pleegzorg 2010 door ‘professor’ R. Mollee (van de universiteit…) en ‘netwerker’ is door de meeste van onze 600 bezoekers als een echte inkopper ervaren. Opmerkingen als: “Fantastische opening, maakt dat je er zin in hebt”, “Duidelijk, voelbaar, spijker op de kop … wij kunnen verder!”, Gaf veel energie na lange reis en goede start van lange dag”, “Fantastische opening, maakt dat je er zin in hebt.”en “Erg leuk, hartelijk gelachen”, waren niet van de lucht. De wolact was een regelrecht succes!”

Liesbeth Muis
Liesbeth MuisPleegzorg Nederland

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen voor of over More Balls Than Most of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement? Roos of Liesbeth denkt graag met je mee, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351