Growth mindset versus fixed mindset

Alles is mogelijk, dat wordt duidelijk in de levendige en humoristische Growth Mindset show. In een krachtige show laat onze illusionist zien wat het verschil is tussen een Fixed en een Growth Mindset. Door middel van illusie en magische metaforen laat hij het publiek ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken en dat we niet vastzitten aan onze beperkingen. Een dynamische presentatie waarin actuele thema’s de revu passeren.

GROWTH MINDSET SHOW

Keuzes maken, groeien & ontwikkelen en veranderingsprocessen, we krijgen er allemaal wel een keer mee te maken.  Terwijl onze illusionist spreekt over ‘van ideeën naar werkelijkheid’, ‘oude patronen loslaten’ en ‘open staan voor nieuwe uitdagingen’, creëert hij een onvergetelijke show vol magie. Het publiek wordt interactief betrokken bij de show. U ziet zelf hoe u ‘out of the box’ kunt denken en vanuit een magische invalshoek oplossingen kunt vinden.

Met een growth mindset kan iedereen veranderen en groeien in zijn persoonlijke ontwikkeling en wellicht het onmogelijke mogelijk maken.

WAT IS EEN GROWTH MINDSET?

‘’Ik heb het nog nooit gedaan maar ik denk dat ik het wel kan’’

Het motto van Pippi Langkous. Dit laat precies zien wat een growth mindset inhoudt. Je staat open om verder te leren en door te groeien. Ook als je dit nog nooit hebt gedaan, onzeker bent en er wellicht faal momenten bij komen kijken.

Een fixed mindset is dat je denkt dat je iets niet kan veranderen. Dit kan bijvoorbeeld komen door een negatieve ervaring. Tijdens de show is het de bedoeling dat de fixed mindset wordt omgezet in een growth mindset. In de Magic Minded show laat onze illusionist het publiek ervaren wat een growth mindset kan bereiken.

growth mindset workshop teambuilding
growth mindset event team
growth mindset versus fixed mindset

DE VERSCHILLEN TUSSEN FIXED EN GROWTH MINDSET:

Fixed mindset

  • Ik heb niet de juiste skills of ervaringen om dit te doen
  • Ik zal nooit zo succesvol worden als hen
  • Waarom zou ik er iets aan doen? Ik kan het toch niet.

Growth mindset

  • Ik kan alles leren door middel van boeken, cursussen, coaching en oefeningen
  • Succesen van anderen zijn het bewijs dat ik dat ook kan behalen
  • Ik leer en groei, waardoor ik verder kan met wat ik wil leren

Met een growth mindset ga je sneller je dromen achterna, ook al heb je de juiste skills (nog) niet. Je staat open voor uitdagingen en kritiek, want daar leer je uiteindelijk van

growth mindset