Serious fun & entertrainment

Al 25 jaar bedienen wij met heel veel plezier bedrijven en organisaties met onze creatieve interventies.

Ons doel is om door middel van humor, energie en interactie bij te dragen aan de ontwikkeling van organisaties, zodat de energie (nog beter) stroomt en de medewerkers tot hun recht komen.

Of je nu op zoek bent naar een energieke opening, een verdiepend intermezzo, een bijzondere workshop, een act om jullie mensen met elkaar in verbinding te brengen, een verrassende afsluiting of een steengoede dagvoorzitter met humor, wij helpen je verder!

Hi Vibe

Het team van More Balls Than Most:

Robert Hersee

Robert Hersee

Oprichter/DGA/performer/trainer/facilitator

Grondlegger van MBTM. Pionier in “Entertrainment”. Zit vol boeiende anekdotes en is een kei in last-minute schakelen en inleven. Charismatisch, jong van geest en enthousiast. Is van alle markten thuis en is een creatieve out of the box-denker. Heeft een goede dosis zelfspot en charmante Britse humor. Invoelend, muzikaal, vriendelijk en zorgzaam. In de zomer vaart hij graag met zijn bootje door de Amsterdamse grachten, waarbij iedereen altijd welkom is aan boord.

David Marchant

David Marchant

Oprichter/DGA/performer/trainer/facilitator

Grondlegger van MBTM. Ondernemer en pioneer in hart en nieren. Logistiek talent, inspirerende groepsleider en trainer. Speels, creatief en reislustig. Geen brug is hem te ver. Is gek op motor rijden en de kendama onder de knie krijgen. Innemend, charismatisch en eigenwijs. Houdt van experimenteren en is een echte ‘lateral thinker’. Vriendelijk, muzikaal en onafhankelijk. Is zeer behulpzaam en durft!

Liesbeth Swarts

Liesbeth Swarts

Senior Accountmanager

Innemend organisatietalent en een echte regelaar. Associatief en enthousiasmerend met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Weet overal een passende en creatieve oplossing voor te vinden. Heeft een klinkende lach die ze vaak laat horen, is een doorzetter en kan met iedereen overweg. Behulpzaam, vriendelijk en spontaan. Standvastig en subtiel tegelijkertijd.

Roos Gabriëls

Roos Gabriëls

Senior accountmanager

Positieve aanpakker en een creatieve netwerker. Daadkrachtig, ondernemend en een goede luisteraar. Houdt van uitgebreid koken en is een echt gezelligheidsmens. Goedlachs, verbindend en open minded. Heeft een duidelijk doel voor ogen en verbindt mensen, wensen en mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen.

Angela Vermeer

Angela Vermeer

Financieel medewerker / Office manager

Multitalent in cijfermatig, taalkundig én muzikaal opzicht. Als één van de Hartelijke Dames zowel uitvoerend artiest als financiële steunpilaar op kantoor. Kleurrijk, empatisch en efficiënt. Heeft oog voor detail, wil overal het fijne van weten en begint soms spontaan een liedje te zingen. Start elke ochtend met een groene smoothie en is onze officieuze voedselvraagbaak.

Ashvita Sitaram

Ashvita Sitaram

Management assistente

Stille kracht en prettige persoonlijkheid. Is taakgericht en maakt af waar ze aan begonnen is. Ziet er altijd verzorgd uit. Is een goede waarnemer en ondersteunt anderen waar ze maar kan. Behulpzaam, zorgzaam en een echt familiemens. Weet precies wat iedereen op brood wil tijdens de lunch.

Onze professionals

De creatieve en artistieke professionals waar wij nauw mee samenwerken, zijn toppers op hun eigen vakgebied.

Dagvoorzitterschap, jongleren, illusie, procesbegeleiding, presentaties, stand-up comedy, acteren, schilderen, tekenen, dansen, percussie, zang en nog veel meer verzorgen zij met kennis, ervaring en veel enthousiasme.

Daarnaast weten zij in hun performance een link te leggen naar het thema van de bijeenkomst, beschikken ze over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot improvisatievermogen. Door jarenlange kruisbestuiving en voortdurende kennisdeling zijn zij in staat mee te denken en te begrijpen wat er speelt en nodig is in hedendaagse organisaties. Bovendien weten zij de juiste sfeer neer te zetten.

Top performers dus, die wij vol vertrouwen jullie bijeenkomst laten opluisteren.