Beat the Box

Beat the Box is een teambuilding spel gebaseerd op het concept van een escape room, waarbij efficiënt samenwerken centraal staat. Onder tijdsdruk moeten de deelnemers puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren. In principe kan ieder team het spel winnen, omdat er geen speciale voorkennis vereist is. In de regel zal het team dat het beste samenwerkt als winnaar uit de bus komen. Het Beat the Box spel kan op een locatie naar keuze gespeeld worden en is geschikt voor kleine en grote groepen. Zoekt u een outdoor teambuilding game, kijk dan eens naar een van onze andere spellen zoals Treasure Hunt.

Beat the Box Teambuilding Games More Balls Than Most
  • 25 - 500

  • Samenwerking

  • 60-120 min

  • In overleg

Teambuilding-Business-Games

Beat the Box spel

Teams combineren hun vaardigheden om de code te kraken tijdens het Beat the Box spel

  • Beat the box begint met een mysterieuze video boodschap waarin de deelnemers uitgedaagd worden een spel te spelen.
  • Er is slechts een beperkte hoeveelheid tijd om de code te kraken en de klok te stoppen.
  • De teams ontdekken dat ze moeten samenwerken om het gezamenlijke doel te kunnen bereiken.

De druk wordt langzaam opgevoerd als de teams hun koffer proberen te openen. Hierna verschijnen per koffer 4 boxen die met combinatie sloten dicht zitten. De uitdaging is niet makkelijk maar de overwinning smaakt daarom extra zoet.

beat the box spel

beat the box team game
beat the box game

Werk je tegen de andere teams of moet je juist met ze samenwerken?

Teams moeten hun kennis en vaardigheden combineren en creatieve oplossingen zoeken om de code te kraken. Daarnaast lijkt het alsof de teams tegen elkaar strijden. Gedurende het spel wordt duidelijk dat alleen samen de juiste oplossing gevonden kan worden.

Het belangrijkste leerpunt van het Beat the Box spel is dat deelnemers de ‘draai’ moeten maken van competitie naar samenwerken. Ze ervaren de kracht van samenwerken en hoe moeilijk het is om dit goed te organiseren.