Online Escape the Mob

Met behulp van een online conference platform begint Escape the Mob met een mysterieuze video die teams vertelt dat ze worden beschuldigd van de perfecte overval en dat ze op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren. Teams hebben een beperkte hoeveelheid tijd om hun verhaal duidelijk te maken en de exacte tijd te bepalen waarop ze op elke plaats op de avond van de overval waren.

Na een eerste briefing van de online facilitator, leidt de app teams door een reeks opdrachten heen. Een verscheidenheid aan foto’s, video’s, cryptische vragen en raadsels, die aanwijzingen geven voor de ultieme oplossing.

De opdrachten zijn geheel in lijn met de laatste Escape Room-achtige challenges. Onder andere cijfers, symbolen die alfa puzzels omwisselen, zoeken naar objecten in afbeeldingen, raadsels, patroonidentificatie , mysterieuze geluiden en meer! Teams krijgen punten voor correcte antwoorden. Het winnende team is het team met de meeste punten, maar er is ook gedeelde vreugde omdat de teams uiteindelijk moeten samenwerken om hun naam te zuiveren.

Leerresultaten

Escape the Mob is een volledig inclusieve en zeer boeiende activiteit voor online teambinding. Met een beperkte hoeveelheid tijd, een competitief thema en een verscheidenheid aan opdrachten moeten teams hun verschillende vaardigheden combineren en creatieve oplossingen ontwikkelen om het mysterie op te lossen. Op het laatste moment wordt er samengewerkt om uiteindelijk de laatste code te kraken en uit handen van de Maffia te blijven.

online escape the mob
  • 60-90 min

  • Onbeperkt

  • Samenwerking

escape the mob online