Geef je kerst borrel een boost!

Het is nooit te vroeg om plannen te maken voor een origineel kerst feest met collega’s of klanten. Daarom hier alvast wat feestelijke ideeën in samenwerking met De Hartelijke Dames.

  • Tot 200

  • Samenwerking

  • 60-90 min

  • In overleg

  • Kerst Act

Een Kerst Sing-a-Long over de eigen organisatie

De Hartelijke Dames begeleiden een Kerst-Sing-a-Long, met bijbehorende bewegingen en uiteraard gadgets. Op verrassende wijze wordt in deze Kerst Sing-a-Long informatie verwerkt over de eigen organisatie. Door middel van kerstliederen die iedereen kent, worden alle deelnemers in de kerst stemming gebracht.

Een interactieve Kerstborrel

De Hartelijke Dames en een accordeonist komen langs met een selectie kerstliederen. Uiteraard is er ruimte om mee te zingen en er zijn tekstboekjes zodat iedereen mee kan doen. Terwijl De Hartelijke Dames zingend langs de borrelende en meezingende mensen lopen ontstaat een warme kerst sfeer waarin glühwein en kerstkransjes niet zouden misstaan.

Kerst Bingo

Jullie verzamelen de relatiegeschenken of kerstpakketten die op feestelijke en muzikale wijze onder jullie medewerkers worden verdeeld middels de Tijdens de Hartelijke Kerst Bingo zijn er prijzen te winnen als een muzikale aubade, een persoonlijke Kerst Speech door de directeur of een hartelijk gezongen compliment Perfect als verrassend intermezzo voor, tijdens of na de borrel of het diner. Indien gewenst kunnen de Hartelijke Dames een muzikaal begeleider of zelfs een hele band meenemen.