Multitasken spel online

Online multitasken bestaat niet!

40% effectiever werken, meer creativiteit, minder stress en meer plezier in je werk?  Boek de online workshop ‘multitasken bestaat niet’!

Herkenbaar? Je bent boodschappen aan het doen en je wordt gebeld. Tijdens het voeren van het telefoongesprek loop je door de supermarkt. Als je hebt opgehangen, kijk je verbaasd in je mandje. Daarin liggen allerlei boodschappen van je lijstje, zonder dat je je kan herinneren dat je het uit de schappen hebt gepakt.

“To do two things at once is to do neither” – Publilius Syrus

Succesvol multitasken zou je zeggen. Maar boodschappen doen is zó routine, dat het niet echt je aandacht nodig heeft. Multitasken, echt twee dingen tegelijkertijd doen, kan alleen als maximaal één van deze bezigheden je aandacht nodig heeft. Probeer maar eens een goed gesprek met je partner te voeren, terwijl je het plot van een spannende film probeert te volgen…

multitasken spel online

Switchtasken, multitasken spel 

Tijdens deze presentatie wordt de mythe van het multitasken ontrafeld. Uit onderzoek blijkt dat multitasken niet bestaat. Eigenlijk schakelen we steeds tussen verschillende taken: switchtasken dus.

De workshop start met een inleiding over:

  • De huidige maatschappij
  • De complexe maatschappij
  • De rol van de mens hierin

Hierna ervaren de deelnemers thuis hoe het is om twee of meer dingen naast elkaar te doen, waarbij opperste concentratie vereist is. De deelnemers doen verschillende oefeningen met materiaal dat iedereen in huis heeft. Het is een interactieve maar ook ‘actieve’ presentatie.

multitasken spel online

Na dit multitasken spel zijn de deelnemers zich meer bewust van hun gedrag. Bovendien versterkt het samenwerken met collega’s en het onderling uitwisselen van ervaringen het teamgevoel.

Na afloop ontvangt iedereen een digitaal boekje met alle feiten, fabels en tips over multitasken.

  • Duur: 30 - 75 minuten

  • Aantal personen: Onbeperkt

“Het was super leuk. We hebben genoten en geleerd. Wat een enthousiaste man die Wouter!”

“Kort krachtig met een duidelijke boodschap die direct toegepast wordt in het werk.”