Online Chain Reaction

Externe teams komen samen om een machine in Rube Goldberg-stijl te creëren. Deze bestaat uit een reeks virtueel verbonden constructies gemaakt van gewone huishoudelijke artikelen. Zo krijg je een online chain reaction.

Voorafgaand aan de online bijeenkomst ontvangen de deelnemers een lijst met items die ze overal in huis kunnen verzamelen. Na het kijken van de trainingsvideo gaan de teams aan de slag. Met elkaar bespreken ze hoe ze elk de items die zij verzameld hebben kunnen inzetten. Individueel worden er constructies gemaakt op de eigen werkplekken. Na veel testen, aanpassen, chatten met anderen in het team om mogelijke innovatieve opties of constructieve oplossingen te vinden, is het tijd om de constructies virtueel te verbinden. Als iedereen klaar is, wordt de beweging in gang gezet totdat de laatste machine wordt bereikt!

Leerresultaten

Online Chain Reaction is speciaal ontworpen om teams op afstand te motiveren en te verbinden. Creatief denken en vindingrijkheid zijn vereist om een apparaat te creëren met een echt wow-effect. Deelnemers moeten virtueel samenwerken om de constructies met elkaar te verbinden. Het eindresultaat van de online chain reaction laat een blijvende herinnering achter met een leuke gedeelde ervaring.

online chain reaction
  • 60-180 min

  • Vanaf 4 personen

  • Samenwerking

online chain reaction