Online CSI – La Hacienda

Online CSI La Hacienda
Online CSI La Hacienda

Teams moeten proberen het mysterie op te lossen van de dood van Enrique Gonzalez op zijn Hacienda. Door gebruik te maken van de webgebaseerde 3D-Virtual Touring Platform, gaan teams in de Hacienda op zoek naar aanwijzingen. De spel app legt de teams raadsels en uitdagingen voor. De teams zetten hun antwoorden vervolgens in de spel app. Door hun antwoorden worden hints ontgrendeld die hen helpen bij het oplossen van het mysterie. Daarnaast vinden ze, terwijl ze door elke ruimte van de 3D-Hacienda lopen, voorwerpen die hen ook kunnen helpen bij de zoektocht. Terwijl hun reis vordert, gebruiken teams hun deductieve redenering en groepsconsensus om verdachten weg te strepen. Het team dat de raadsels en uitdagingen het snelst en accuraat beantwoordt, ontdekt de waarheid en is uiteindelijk de winnaar.

Online CSI La Hacienda
Online CSI La Hacienda

Leerresultaten

Om informatie te vergaren, moeten deelnemers van de 3D-Hacienda scherp observeren. Door effectief te communiceren, brengen ze hun bevindingen over aan hun team. Kritisch denken en reflecteren helpt de teams bij het analyseren en interpreteren van de feiten. Om tot een consensus te komen moeten teams omgaan met individuele interpretaties en tegenstrijdige meningen, door deductief te redeneren en overleggen. Onder tijdsdruk zullen de teams die divergerend denken bij het nemen van gezamenlijke beslissingen, degenen zijn die het mysterie oplossen. In dit Online CSI La Hacienda spel wordt het vertrouwen en de eenheid binnen een team uitgedaagd en ontwikkeld.

  • 1 - 1,5 uur

  • 4 of meer

Er zijn nog andere versies van de spannende CSI spellen die je ook kan spelen. Zo heb je ook nog Home Office en Space Odyssey.