Online Escape Room: The Dark Web

Bij deze online escape room duik je in The Dark Web om de ware identiteit van een hacker te onthullen voordat de tijd om is.

O nee! Net op het moment dat het pubkampioenschap op het punt stond te beginnen, wordt Tom, je favoriete moderator, gehackt. Help hem erachter te komen wie hem heeft gehackt. Ga naar het beruchte Dark Web en ontdek verrassende geheimen. Als je durft. Je hebt in totaal maar 90 minuten, dus je moet echt samenwerken. Of anders komen de hackers ook achter jou aan. Haal de detective die in je zit naar boven, die zul je nodig hebben. In het spel ontdek je de geheimen en aanwijzingen die jullie dichterbij de identiteit van de hacker brengen.

Samenwerking

Dit spel zal jullie samenwerking onderling versterken. Samenwerking is key in deze online escape room. Doe het spel met je medewerkers, collega’s, vrienden of familie om jullie onderlinge samenwerking te verbeteren. 90 minuten lang zijn jullie als team gefocust op ontdekken wie de hacker is. Nu iedereen online thuis werkt is dit ook leuk om te doen als online bedrijfsuitje of als teambuildingsactiviteit.

Online escape room: The Dark Web
Online escape room: The Dark Web

Je werkt in teams samen via een videocall platform. Hierbij zit een behulpzame moderator. Deze zorgt ervoor dat de communicatie via het online platform goed verloopt en die kan je extra vragen stellen voor meer informatie.

De online escape room: The Dark Web speel je in teams van 6-8 personen. Het spel wordt gespeeld in Zoom.