Online Festival Game

Online Festival Game

Verlang jij ook zo naar een zomer vol festivals, muziek en gezelligheid met vrienden en/of collega’s? Het lijkt er op dat dit live deze zomer weer langzaam en in beperkte mate gaat kunnen. Online kan het nu al! Met het Online Festival spel ga je samen met je vrienden en/of collega’s een avontuur aan, vol muziek vragen en opdrachten in verschillende genres. Een ontspannen en leuke manier om samen te spelen en waarbij de herinneringen aan een live festival bezoeken weer naar boven komen en worden gedeeld.

Teams vertegenwoordigen een groep vrienden die naar een zomermuziekfestival gaan. Ze betreden het festivalterrein door een app op hun apparaat te downloaden en een QR-code te scannen. Het Festival-terrein heeft 7 verschillende muziekpodia met elk een ander muziekgenre. Teams gaan op pad om ze allemaal te ontdekken. Ze lossen raadsels op, bezoeken acts en zoeken informatie op. De ervaringen worden vastgelegd via foto’s en video’s waarmee ze punten verdienen voor hun team. Het team met de meeste punten wint. Na het spel krijgen jullie alle foto’s en filmpjes toegestuurd. Zo kunnen jullie na het online festival spel nog een keer nagenieten van het feest!

online festival
online festival

Leerresultaten

Festival Game wekt herinneringen en gesprekken op in teams waardoor de medewerkers kunnen ontsnappen uit hun isolement. Door de interactie met collega’s bouwen ze een informele band op tussen alle formele afspraken door. De spelopzet moedigt deelnemers aan om hun probleemoplossende vaardigheden in te zetten en processen te herzien en te verbeteren. Door de informatie effectief te verzamelen en te communiceren wordt je als team beter en sneller en verdienen je de meeste punten. Beperkte tijd en middelen stellen de teamdynamiek op de proef en dagen hen uit om creatief te zijn en kansen te zoeken.

  • Aantal deelnemers: Onbeperkt

  • Duur: 45 tot 120 min