Online kerst vieren met collega’s

Ook al is het nog onduidelijk of we eind van dit jaar weer ouderwets met elkaar kunnen borrelen op kantoor, wij hebben vast een heel leuk alternatief! Online, feestelijk en competitief. Online kerst vieren met collega’s, doe je namelijk met dit interactieve spel! De Kerstman zorgt in dit spel voor twaalf rondes aan leuke en feestelijke uitdagingen. Pak er een borreltje, een nootje en een kersttune bij en de fun kan van start!

Online kerst vieren met collega’s

Hoe gaat het dan precies in zijn werk? Na het downloaden van het spel, via onze speciale app, nemen meerdere teams het tegen elkaar op in deze feestelijke activiteit. Elk teamlid neemt om de beurt de leiding. Het spel bestaat uit verschillende uitdagingen met vragen en opdrachten. Het doel is om zoveel mogelijk uitdagingen binnen de aangewezen tijd te winnen en daardoor zoveel mogelijk punten te scoren! Een interactief spel wat tegelijk zorgt voor de onderlinge verbondenheid op afstand en het improvisatie vermogen van iedereen- en dat in kerstsferen!

Concrete leerresultaten

Online kerst vieren met collega’s kan misschien wat ongemakkelijk en ongericht aanvoelen. Geen zorgen, dit spel geeft structuur aan uw feestje en is een leuke manier om te ontspannen en deelnemers te activeren in een betekenisvolle teambuilding activiteit. De spelmatrix helpt deelnemers om op afstand de steeds uitdagender taken te voltooien, waarvoor out of the box denken en daadkrachtig optreden vereist zijn. Dit spel moedigt alle spelers aan om behendig, vindingrijk en behulpzaam te zijn en het beste te halen uit hun omstandigheden. Het is een geweldige manier om de veerkracht te vergroten en teams op afstand te motiveren voor het komende jaar.

Nieuwsgierig geworden? Of wil je nog meer weten? Vraag de demo aan en we helpen je graag aan een leerzaam, leuk en feestelijk uiteinde van het jaar!

online kerst vieren met collega's
  • 30-90 min

  • Vanaf 8 personen

  • Competitie

Hallo daar!