Phoenix Project – – Hybride Game

Online CSI La Hacienda

Online CSI La Hacienda

Het Phoenix Project is een hybride activiteit, waarbij deelnemers op locatie kunnen samenwerken met collega’s op andere kantoren of thuis. Teams moeten samenwerken om checkpoints te vinden en te ontgrendelen en zo 12 gouden veren te verdienen. Hiermee kunnen ze de locatie van het nest van de Feniks ontdekken. Deelnemers op locatie krijgen de rol toebedeeld van ‘Jagers’ op straat, begeleid door een GPS app. Deelnemers die werken vanuit een ander kantoor of thuis, zijn de ‘Verzamelaars’. Zij moeten op hun scherm de checkpoint-uitdagingen oplossen. Lukt ze dat, dan ontvangen ze aanwijzingen. Lukt ze dat niet, dan moet er verder worden gezocht. Alleen door samen te werken kan een team de zoektocht voltooien en punten scoren. Flexibele teams die goed communiceren en zich snel kunnen aanpassen aan veranderende situaties, ondanks hun situatie of rol, hebben de grootste kans om te winnen!

Online CSI La Hacienda
Online CSI La Hacienda

Leerresultaten

Het Phoenix Project is een leuke en onderhoudende teambuildingsactiviteit. Om succesvol te zijn, moeten teamleden een flexibele samenwerkingsstrategie ontwikkelen die het beste gebruikmaakt van de fysieke en virtuele samenstelling van het team. Teamdynamiek en inzicht in de rollen is vereist om effectief informatie te verzamelen en te delen. De tijd is beperkt. Om het maximaal aantal punten te behalen zonder daarbij gouden veren te missen, is duidelijke communicatie en samenwerking vereist. Het Phoenix Project is het perfecte programma om medewerkers die zich op verschillende werkplekken bevinden weer met elkaar te verbinden.

Fysieke Afstand

Deze activiteit kan worden aangepast om te voldoen aan de fysieke afstandsregels. We passen het programma zo aan, dat wordt voorkomen dat spelmateriaal en hand-outs tussen deelnemers worden uitgewisseld. Bovendien zorgen we ervoor dat deelnemers nooit te dichtbij elkaar komen! Onze vaardige begeleiders zijn er om uw deelnemers tijdens de activiteit te begeleiden, en om ervoor te zorgen dat elke deelnemer zich houdt aan de richtlijnen voor social distancing. Bovendien zien zij erop toe dat iedereen wordt betrokken en dat het voor elke deelnemer een aangename leerervaring wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we deze activiteit kunnen aanpassen aan jouw team en aan de fysieke afstandsregels.

  • 1 - 1,5 uur

  • 4 of meer