Online quiz – Party & Co

Online Quiz – Party & Co de online show die mensen bij elkaar brengt!

Een gezellige interactieve show waarin we verschillende spelelementen bij elkaar brengen. We maken uw personeel voor even de host van de show. Online Quiz, Bingo, Wheel of Fortune, , balletje balletje, Paarden race, Penalty shoot out, kaartspellen (Hoger lager en zwart of wit) interactie en vele prijzen met de online quiz Party & Co.

De belangrijkste ingrediënten van deze online quiz:

  • Verbinding
  • Plezier
  • Winkansen voor iedereen
  • Professionele host die de deelnemers erbij betrekt en zorgt voor een ontspannen
  • gezellige sfeer.
  • En echte live interactie.

Interactie tijdens de online quiz

De streamen deze show via Zoom (Tot max. 1000 bezoekers). Omdat we rechtstreeks met de deelnemers kunnen spreken lichten we een paar deelnemers uit die onderdeel worden van de online quiz. We hebben o.a. teken opdrachten, lip-lees opdrachten, verboden vragen onderwerpen en we doen een hints opdracht.

online quiz party en co
online quiz

Een vertegenwoordiger van het bedrijf krijgt ruimte en tijd om een speech te houden. Dit kan bij ons in de studio met eventueel een Autocue (meelees scherm) zodat men niets vergeet. Uiteraard is er een mogelijkheid voor het laten zien van een PowerPointpresentatie tijdens de speech.

Aansluitend een volgt de ‘Online Party en Co show’ met 1 host in het thema dat u wenst met de nodige hilariteit en interactie. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een presentatie(s) of speeches vanuit het bedrijf en met op maat vragen en reguliere vragen over o.a. de huidige actualiteiten, goede voornemens en Popmuziek.

Spelelementen als Balletje-Balletje, kaartspellen (Hoger lager, zwart Rood), Rad van Fortuin, Paardenraces, Penalty shootouts.

Hoe spelen uw mensen mee en hoe worden ze voor even host?

Meespelen gaat eenvoudig zonder download maar door een website te bezoeken met de mobiele telefoon een Tablet of een extra tabblad.

We geven een aantal van de deelnemers een woord of zin. Deze mogen ze in de camera of tekenen, omschrijven zonder een aantal key-woorden of door het woord te playbacken zodat de rest kan liplezen. De rest van de deelnemers mag het antwoord geven van de meerkeuze opties. Dit alles in een live interactie met de hosts. We brengen de spreker groot in beeld voor iedereen.

Winnen!

De uiteindelijke nummers 1,2 en 3 ontvangen aan het einde van de quiz een leuke prijs die jullie ter beschikking stellen.

  • Aantal toeschouwers: Onbeperkt

  • Duur: 45 tot 120 min