Online Race Around the Netherlands

Race Around the Netherlands is een unieke en interactieve virtuele teambuildingsactiviteit waarmee je jullie kennis over Nederland kunt toetsen! Je hoeft je bureaustoel, of het comfort van je huiskamer als je thuis werkt, niet te verlaten. In teams voltooien jullie een reeks regionale en provinciale uitdagingen op iconische plaatsen, zoals:

 

  • Jouw kennis over de export vanuit het Westland
  • De schaatsvaardigheden van je collega’s in beeld vanuit Thialf Heerenveen 
  • Wie maakt de meest creatieve Bossche Bol uit Den Bosch

 

Teams reizen het hele land door langs alle provincies via een app. In alle provincies worden er vragen en uitdagingen over die regio voorgelegd. Met foto- en video-challenges, getimede vragen en creatieve uitdagingen zal iedereen betrokken en geïnspireerd zijn.

Race Around the Netherlands kan aangepast worden aan de groepsgrootte, tijdsduur en gewenste leerdoelen. En het kan zowel in het Nederlands als Engels gespeeld worden.

Reis je liever de wereld rond? Dat kan, met Race around the World!

Leerresultaten

Race Around The Netherlands biedt collega´s die op afstand werken de kans om uit silo-rollen te ontsnappen, te communiceren met andere medewerkers en een informele band op te bouwen.

Het spelformaat vereist dat teams agile planningsvaardigheden toepassen terwijl de doelstellingen zich gedurende het spel geleidelijk ontvouwen. Teams putten uit hun duidelijke communicatieve vaardigheden en gezamenlijke besluitvorming. De spelfasen moedigen deelnemers aan om hun probleemoplossende vaardigheden te herzien en te verbeteren. Teams worden geconfronteerd met een gemeenschappelijk doel terwijl ze even alles ontsnappen tijdens een virtuele reis door Nederland.

Race_Around_The_Netherlands

  • 60-90 min

  • Onbeperkt

  • Samenwerking

Race_Around_The_Netherlands_2