Online Race Around the World – (Kerst)feest-edition

Op zoek naar een online teambuilding voor een kerst bijeenkomst of jaarafsluiting met je bedrijf of team? Met de feestelijke editie van Race around the World kan dat!

In break-out rooms speelt elk team met als doel om door de nacht te racen en speelgoed te bezorgen bij kinderen in zoveel mogelijk landen, voordat de zon op komt!

Elk team kiest een ‘Kerstman‘ en de anderen nemen de rol van de Elfen op zich. In elk continent krijgen de teams feestelijke thema-uitdagingen waarmee ze wortelen voor de rendieren kunnen verdienen die hun rond vliegen over de wereld.

De Elfen kunnen de uitdagingen zien, maar kunnen de antwoorden niet invoeren. De Kerstman kan antwoorden invoeren en foto’s maken, maar de Elfen krijgen alleen de uitdagingen te horen. Samenwerking is dus vereist! Een aftelklok op elk van de zes continentale etappes houdt het tempo vast. Het team dat alle etappes met de hoogste score voltooit, wint.

Leerresultaten

‘Race Around the World – Festive Edition’ is een leuk spel waarbij communicatie en samenwerking erg belangrijk zijn. Een onderzoekende geest, creatief denken en scherpe onderzoeksvaardigheden zijn vereist om de informatie te verzamelen en samen te werken om de uitdagingen op te lossen. Het spelontwerp moedigt alle deelnemers aan om online actief te luisteren en duidelijk en beknopt te communiceren. Teamleden verbinden zich door een gedeeld doel en maken plezier terwijl ze ontsnappen aan een virtuele wereldreis met een feestelijk thema.

Online teambuilding kerst
  • 60-90 min

  • Onbeperkt

  • Samenwerking

Online teambuilding kerst