Online Treasure Hunt

De meeste mensen hebben inmiddels een manier gevonden om vergaderingen en meetings naar online te verplaatsen. Dat gaat vaak goed en het delen van informatie gaat steeds makkelijker. Het blijft alleen lastig om echt iets samen te doen. Met onze online treasure hunt speel je online een spel met je collega’s. Iedereen krijgt de vragen en opdrachten via de Go Remote app binnen. Tegelijkertijd ben je met je collega’s onilne via een Zoom meeting. Sommige opdrachten in de treasure hunt doe je alléén maar voor veel challenges heb je één of meerdere collega’s nodig.

Online treasure hunt op maat

De treasure hunt kan op maat gemaakt worden met vragen en opdrachten over het bedrijf en de normen en waarden, hierdoor is de treasure hunt geschikt voor elk bedrijf. Deelnemers kunnen individueel spelen of per team. De tijdsduur kan variëren van 20 – 90 minuten per sessie maar het is ook mogelijk om het spel over meerdere dagen te laten lopen met dagelijkse updates.

Thema gerichte Treasure Hunts

Gezondheid en Beweging

De opdrachten van Treasure Hunt Gezondheid en Beweging richten concentreren zich op gezonde voeding, houding en beweging, verbinding maken met de natuur en het belang van het nemen van een time-out gedurende de dag om het energieniveau te verhogen. De activiteiten zijn er in verschillende vormen. Sommige passief, sommige actief en ze kunnen specifiek worden ontworpen om aan te sluiten bij de kenmerken van het team of de organisatie.

Family

Speciaal voor families is er een online Treasure Hunt die zich richt op jong en oud. Deze variant kun je met een grote familie spelen maar ook met gezinnen van werknemers van een organisatie die de partners en kinderen wil laten deelnemen. Dit spel kan gespeeld worden over 3 dagen. Gedurende deze dagen komen er op verschillende momenten opdrachten via een app die het gezin kan oplossen/uitvoeren wanneer het hun uitkomt. Na de 3 dagen worden uiteraard de scores bekend gemaakt.

Als je nog vragen hebt of meer wilt weten over het op maat maken van de treasure hunt, kun je contact met ons opnemen.

Go remote online treasure hunt

  • 20-90 min

  • Onbeperkt

  • Samenwerking

Online treasure hunt