Over ons: entertainment bureau met inhoud in Amsterdam

More Balls Than Most is al ruim 30 jaar toonaangevend in entertainment voor zakelijke evenementen en trainingen. Door middel van inspirerende, humoristische & dynamische interventies worden mensen actief betrokken bij organisatiethema’s. Zo ontstaat ruimte voor vernieuwing & samenwerking. Onze workshops, trainingen, shows en acts worden op maat gemaakt wat zorgt voor extra betrokkenheid bij de mensen.

Ons entertainment bureau heeft een gevarieerd aanbod aan inhoudelijke teambuilding activiteiten gericht op thema’s als samenwerking, communicatie en creativiteit. Naast actieve en creatieve teambuilding workshops, bieden wij ook business games, waarbij de deelnemers door middel van spelvormen nieuwe inzichten krijgen.

Onze artiesten beschikken over het vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hierdoor worden zij ook zeer gewaardeerd als dagvoorzitter of spreker. Voor onze edutainment activiteiten werken wij met artiesten die ruime ervaring hebben als trainer of procesbegeleider.

De acts & shows van ons entertainment bureau dragen direct of indirect bij aan het doel van evenementen. Bijvoorbeeld door het creëren van de juiste ambiance, een visuele boodschap op maat of het op humoristische wijze betrekken van de deelnemers. Kortom, wij zijn specialisten in de co-creatie van een onvergetelijke ervaring.

Klanten zeggen

Wij, als entertainment bureau, werken al meer dan 30 jaar voor sterk uiteenlopende zakelijke klanten; van gemeentes, onderwijs- en zorginstellingen tot multinationals en van vrijwilligersorganisaties tot het midden- en kleinbedrijf. Of het nu gaat om inhoudelijk entertainment voor een congres of een teambuilding activiteit, wij zorgen voor een origineel en perfect passend programma voor onze opdrachtgevers. En wat de reacties daarop zijn? Dat laten we onze klanten het liefst zelf vertellen. Lees hier de onafhankelijke beoordelingen via KlantenVertellen.