Shows met Inhoudelijk Entertainment

Bent u op zoek naar een originele openingsact voor uw evenement? Wij helpen bedrijven en organisaties al meer dan 25 jaar met verrassende en inspirerende shows voor diverse evenementen zoals congressen,  personeelsbijeenkomsten en klantendagen. In het onderstaande overzicht vindt u een selectie van onze shows.

Advies of Boeking?

teambuilding-workshops-bedrijven

More Balls Than Most heeft meerdere shows die aangepast kunnen worden aan de wensen van de opdrachtgever. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het benadrukken van bepaalde thema’s die tijdens een reorganisatie of fusie traject spelen. De show wordt op deze manier een humoristische metafoor voor wat zich in de organisatie afspeelt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Jongleer Show

Maatwerk Shows

Ook maken wij op verzoek maatwerk entertainment, waarbij specifieke thema’s op een humoristische wijze in beeld worden gebracht. Zo hebben wij interactief theater ontwikkeld op het gebied van veiligheid, arbeidsmobiliteit en pesten op het werk. Een luchtige en tegelijkertijd krachtige manier om een issue zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Artiestenbureau

Wij hebben een uitgebreid netwerk van artiesten waarmee we regelmatig samenwerken. Daarbij selecteren wij op het vermogen om in een show een relevante vertaling te kunnen maken voor zakelijke opdrachtgevers. Onze kracht zit immers in het vinden van de juiste balans tussen inhoud en entertainment. Wij begeleiden onze opdrachtgevers dan ook graag bij het vinden van de juiste show en artiest.