Wolact

De wolact is een verrassende opening of afsluiting van een programma rondom het thema netwerken. Met deze door ons ontwikkelde show hebben we al veel groepen letterlijk en figuurlijk in beweging gekregen. Na een korte fake speech creëren de deelnemers gezamenlijk een kleurrijk netwerk onder begeleiding van een ‘business goeroe’. Bekijk hier vast een impressie van de wolact.

We hebben al ervaring sinds 1992 als de founders van de wolact en nog steeds blijkt heel Nederland nog niet met elkaar verbonden. Onze zeer ervaren artiesten helpen daarmee en brengen jouw boodschap om de mensen op een verrassende wijze te verbinden.

  • Onbeperkt

  • Netwerken

  • 15-30 min

Wolact openingsact voor bedrijven

Humor en energie

Na een middag vol (PowerPoint) presentaties afgesloten met de Wol-act en de focus gelegd op netwerken en kennisdelen. Met veel humor, vaart en enthousiasme werd de hele zaal meegesleurd en bedolven onder een deken van wollen draden…

Evenement wordt geleid door ervaren professionals met een dosis humor.

De voorbereiding alsook de uitvoering als zeer prettig en professioneel ervaren. Met een korte briefing over het doel van de bijeenkomst wordt naadloos aangesloten door de evenement leider. Hierdoor is de doelstelling samenwerking met veel plezier ervaren en bereikt.

Zeer goed

Zeker aan te bevelen! Michiel is vriendelijk, denkt mee en heeft daarnaast een goed verhaal met inhoud en humor.

Dé perfecte start

Wij mochten de Wolact ontvangen tijdens een onderwijscongres. De kracht van de act zit in de sfeer die wordt gecreëerd. Mensen zitten verwachtingsvol te luisteren en zijn verrast wanneer er met humor op een lichte manier het thema wordt aangeraakt waardoor er een ontspannen sfeer ontstaat. Een sfeer van ontvankelijkheid en laagdrempeligheid. Wanneer de wolact dan van start gaat komen de emoties op een daverende manier los waarbij er flink wordt gelachen. De endorfine die loskomt draagt bij aan verbindend moment. Voor ons was het dé perfecte start van een inhoudelijk congres’

Stand-Up Comedian start de Wolact

Onze artiest wordt met opzet aangekondigd als een serieuze spreker. Het publiek verwacht dat deze ‘Business Goeroe’ een uiteenzetting zal geven over een populair onderwerp zoals de netwerkeconomie. In zijn verhaal maakt de spreker enkele humoristische opmerkingen over dit onderwerp, de organisatie en de bijeenkomst. Gaandeweg blijkt dat er sprake is van een ludieke act.

Spectaculaire Wolact

Wanneer de spreker een bolletje wol tevoorschijn haalt, wordt duidelijk dat hij andere intenties heeft dan een inleiding houden over een serieus onderwerp. De spreker nodigt het publiek uit om een speciaal netwerk op te bouwen. Onder begeleiding van opzwepende muziek verschijnen er bollen wol en creëren de deelnemers gezamenlijk een kleurrijk netwerk. Binnen 10 minuten zijn alle deelnemers letterlijk met elkaar verbonden en gonst de zaal van energie.