Wolact

De wolact is een verrassende opening of afsluiting van een programma rondom het thema netwerken. Met deze door ons ontwikkelde show hebben we al veel groepen letterlijk en figuurlijk in beweging gekregen. Na een korte fake speech creëren de deelnemers gezamenlijk een kleurrijk netwerk onder begeleiding van een ‘business goeroe’. Bekijk hier vast een impressie.

MORE BALLS THAN MOST | WOL ACT
  • 15-30 min

  • Onbeperkt

  • Vanaf €1200

  • Netwerken

“Ter afsluiting van een project hebben wij via More Balls Than Most de “wolact” geboekt. Het was een spetterende afsluiting van een leuke dag. De spreker haakte erg goed in bij het thema, de verassing en chaos waren compleet en het ontstane netwerk blijft voor jaren bij de mensen hangen. Al met al erg goed, gezellig en pakkend.”

Richard van Diepen
Richard van DiepenSVB Academie

“De ‘presentatie’ tijdens de opening van het Symposium Pleegzorg 2010 door ‘professor’ Mollee is door de meeste van onze 600 bezoekers als een echte inkopper ervaren. Gaf veel energie na een lange reis. Fantastische opening die maakt dat je er zin in hebt. De wolact was een regelrecht succes!”

Liesbeth Muis
Liesbeth MuisPleegzorg Nederland

Fake Speech door Stand-Up Comedian

Onze artiest wordt met opzet aangekondigd als een serieuze spreker. Het publiek verwacht dat deze ‘Business Goeroe’ een uiteenzetting zal geven over een populair onderwerp zoals de netwerkeconomie. In zijn verhaal maakt de spreker enkele humoristische opmerkingen over dit onderwerp, de organisatie en de bijeenkomst. Gaandeweg blijkt dat er sprake is van een ludieke act.

Spectaculaire Wolact

Wanneer de spreker een bolletje wol tevoorschijn haalt, wordt duidelijk dat hij andere intenties heeft dan een inleiding houden over een serieus onderwerp. De spreker nodigt het publiek uit om een speciaal netwerk op te bouwen. Onder begeleiding van opzwepende muziek verschijnen er bollen wol en creëren de deelnemers gezamenlijk een kleurrijk netwerk. Binnen 10 minuten zijn alle deelnemers letterlijk met elkaar verbonden en gonst de zaal van energie.

Hergebruik van wol

Voor onze wolact gebruiken we soms wel honderden bollen wol. Het zou zonde zijn om die wol niet opnieuw te gebruiken. Gelukkig hebben we daar een mooie ‘recycling’ oplossing voor gevonden. De wol wordt via een stichting gebruikt voor goede doelen. Zo worden er truien gemaakt voor fondsenwerving voor projecten in Afrika en kindertehuizen in Roemenië. Ook wordt de wol geschonken voor hergebruik aan kinderdagverblijven en centra voor dagbesteding van ouderen in Nederland. De IJslandse rok is een mooi voorbeeld van de kwaliteit en creativiteit van deze recycling oplossing.

Wil je ook in aanmerking komen voor een grote hoeveelheid wol voor een sociaal project? Neem dan contact met ons op.