Originele acts & Artiesten

Bent u op zoek naar originele acts of artiesten voor uw evenement? Wij helpen bedrijven en organisaties al meer dan 25 jaar met verrassende en inspirerende acts voor evenementen zoals congressen,  personeelsbijeenkomsten en klantendagen. In het onderstaande overzicht vindt u vast een selectie.

Advies of Boeking?

teambuilding-workshops-bedrijven

Mocht u al ideeën hebben over een specifieke ludieke act of artiest dan kunnen wij die uiteraard voor u boeken. We helpen dan ook met de juiste afstemming van de originele act en het doel van de bijeenkomst. Op verzoek kunnen wij ook meerdere acts leveren of een maatwerk show voor een verrassend dagprogramma.

More Balls Than Most heeft de afgelopen jaren veel artiesten begeleid in het maken van inhoudelijk entertainment. Ook hebben we een aantal eigen openingsacts ontwikkeld die de uitdagingen van moderne organisaties op een humoristische wijze in beeld brengen. Een voorbeeld hiervan is onze originele act de ‘Wol Act’ die in korte tijd een hele zaal in beweging brengt.

Populaire Acts

In de loop der jaren hebben wij meerdere populaire ludieke acts ontwikkeld, die op een originele wijze ingaan op de gang van zaken binnen organisaties. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Wol Act

Maatwerk Acts

Ook maken wij op verzoek maatwerk entertainment, waarbij specifieke thema’s op een humoristische wijze in beeld worden gebracht. Zo hebben wij interactief theater ontwikkeld op het gebied van veiligheid, arbeidsmobiliteit en pesten op het werk. Een luchtige en tegelijkertijd krachtige manier om een issue zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Artiestenbureau

Wij hebben een uitgebreid netwerk van artiesten waarmee we regelmatig samenwerken. Daarbij selecteren wij op het vermogen om in een act of show een relevante vertaling te kunnen maken voor zakelijke opdrachtgevers. Onze kracht zit immers in het vinden van de juiste balans tussen inhoud en entertainment d.m.v. originele acts. Wij begeleiden onze opdrachtgevers dan ook graag bij het vinden van de juiste act of artiest.