Muzikaal intermezzo | Rhythm & Connection

Tijdens dit dynamische muzikale intermezzo worden de deelnemers verdeeld in groepen. Iedere groep heeft zijn eigen rol en ritme, waarmee een mooie metafoor ontstaat voor de samenwerking in organisaties. De kracht van de muzikale workshop Rhythm & Connection is dat men in korte tijd aan den lijve ervaart dat er een samenhangend en inspirerend geheel ontstaat door afstemming van de eigen rol op die van anderen. Het programma en de oefeningen worden afgestemd op de wensen en doelen van de bijeenkomst.

muziekaal intermezzo
  • Onbeperkt

  • Samenwerking

  • 20-45 min

  • in overleg

workshop muziek
workshop teambuilding muziek

“Voor onze teamdag hebben wij de hulp van More Balls Than Most in geroepen. Met hun hulp hebben we onder andere gekozen voor de Rhythm & Connection sessie. Joshua, de begeleider, voelde uitstekend aan wat onze bedoeling was en hielp ons inzien hoe je samen tot een beter resultaat komt. We kunnen het iedereen aanraden.”

Voeg een vleugje harmonie toe aan jouw teambuilding-avontuur met dit Muzikaal Intermezzo! Deze workshop tilt teambuilding naar een hoger niveau door de kracht van muziek en ritme te omarmen. Laat je teamleden samenwerken als een goed geoliede band, waarbij ze niet alleen luisteren naar elkaar, maar ook leren hoe ze op elkaar kunnen inspelen om een symfonie van samenwerking te creëren.

Onze deskundige facilitators zorgen ervoor dat iedereen, zelfs zonder muzikale ervaring, zich comfortabel voelt om bij te dragen aan dit ritmische spektakel. Bereid je voor op een workshop waar plezier, samenwerking en creativiteit samenkomen in een uniek muzikaal avontuur. Kortom, ontdek hoe dit Muzikaal Intermezzo niet alleen een verrijkende ervaring biedt, maar ook de perfecte noot toevoegt aan jouw teambuilding melodie! 🎶✨