Joep Stassen

Joep Stassen noemt zichzelf een Corporate Comedian en is zowel dagvoorzitter als moderator, presentator en acteur. Zijn charme en enthousiasme is aanstekelijk en zorgt ervoor dat het publiek meedoet. Ook als het gaat om onderwerpen die gevoelig liggen of bij groepen met een minder open cultuur. Daarbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond: die van bedrijfskundige én stand-up comedian.

Klik hier voor een impressie van Joep op het podium.

Dagvoorzitter moderators more balls than most
Dagvoorzitter moderator bedrijfsevenement more balls than most

Stand-up comedy leerde hij bij de Comedytrain.Hij studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en werkte ondermeer bij Ahold en als docent aan de School of Economics van Hogeschool Inholland. Live is het sleutelwoord voor Joep en hij is een meester in het neerzetten van een vruchtbare sfeer. Altijd goed voorbereid, niet bang voor wat komen gaat en flexibel in zijn aanpak zonder de rode draad uit het oog te verliezen. Het resultaat is echte gesprekken waar belangrijke zaken aan de orde komen.

“CJG organiseerde een medewerkersbijeenkomst voor alle 700 medewerkers, om te praten over grote organisatieveranderingen, de toekomst van de organisatie en wat dat voor hen betekent. Het doel was om niet alleen te zenden vanuit de organisatie en de veranderingen juist op een dynamische en ludieke manier met elkaar te bespreken. Dagvoorzitter Joep Stassen heeft dat feilloos aangevoeld. In de voorbereiding en op de middag zelf heeft hij het programma goed aangestuurd. Het programma wisselde informatie, entertainment en dialoog goed af. Bovendien wist hij zich in korte tijd te transformeren naar ‘één van ons’. Mede dankzij MBTM is de medewerkersbijeenkomst geslaagd, zowel qua inhoud  als entertainment.”