Moderators & Dagvoorzitters

Bent u op zoek naar geschikte dagvoorzitters, presentatoren of moderators met humor, eigenheid en klasse, dan bent u bij More Balls Than Most aan het juiste adres. Wij werken met professionals die gewend zijn om als artiest op het podium te staan en goed ingevoerd zijn op zakelijke thema’s. Hierdoor ontstaat een verrassende mix van inhoud en entertainment, waardoor de deelnemers aan een evenement of training geboeid en betrokken blijven. Het is van belang om de juiste match te maken tussen de organisatie en de professional. Wij helpen u daar graag bij.

Advies of Boeking?

teambuilding-workshops-bedrijven

Moderators?

Een moderator is een persoon die een gesprek, een discussie of een bijeenkomst in goede banen leidt. Afhankelijk van de bijeenkomst heeft de moderator een andere rol. Bij grote bijeenkomsten is de moderator een dagvoorzitter, gespreksleider of facilitator. In deze rol stelt hij/zij vragen, verleent of ontneemt deelnemers het woord en betrekt het publiek in de discussie. Tijdens teambuilding workshops met kleinere groepen is de moderator een facilitator die zorgt dat de juiste thema’s in een veilige leeromgeving worden besproken.

Humor en Inhoud

Wij werken met ervaren professionals met verschillende achtergrond en capaciteiten. Hierdoor zijn wij in staat om voor verschillende evenementen een geschikte moderator te leveren. Wat ons onderscheid van onze concurrenten is het profiel van onze mensen. Zij weten op verrassende wijze humor en inhoud te combineren in een zakelijk relevante en stimulerende vorm.