Rutger Mollee

Rutger Mollee is een van de meest gevraagde dagvoorzitters in Nederland en werkt al meer dan 20 jaar samen met More Balls Than Most. Met flair, humor en veel vaart schakelt hij moeiteloos tussen verschillende sprekers, tussen bijzaak en hoofdzaak en tussen oppervlakte en essentie. Zijn HEAO achtergrond geeft hem daarbij de nodige bedrijfseconomische bagage. Interactie zoekt hij live of met moderne hulpmiddelen zoals de tool ‘Buzzmaster’. In 2014 werd hij door een vakjury gekozen tot finalist in de ‘Dagvoorzitter van het Jaar’ verkiezing.

Naast dagvoorzitter is Rutger ook actief als performer/comedian in onder meer de Jongleershow en De Business Goeroes. In 2013 toerde hij langs Nederlandse schouwburgen met de theatertour ‘De LULverhalen’. Ook in 2015 was hij in het theater te zien samen met Erik van Muiswinkel en Jan-Jaap van der Wal.

Rutger Mollee Dagvoorzitter More Balls Than Most

Moderators Dagvoorzitters Dagvoorzitter More Balls Than Most

“Rutger Mollee van MBTM is een unieke dagvoorzitter. Hij brengt energie en beweging in de zaal en laat de deelnemers met beide benen op de grond staan. We introduceerden een nieuwe vorm  van debateren, “de speeddebate”, en die debatsessies joeg Rutger op sprankelende wijze aan. Als co-dagvoorzitter heb ik ervan genoten om met hem samen te werken.”