Jongleershow voor bedrijven

Deze spectaculaire en humoristische jongleershow voor bedrijven hebben wij speciaal ontwikkeld voor bedrijven. Het vormt een perfecte opening of afsluiting van een zakelijk evenement.

Begrippen waar wij mee werken zijn:

  • omgaan met verandering
  • flexibiliteit
  • samenwerken
  • vertrouwen

Deze worden op humoristische wijze in beeld gebracht. Hierdoor zullen de jongleershow en de gekomen thema’s de aanwezigen nog lang bijblijven.

  • Onbeperkt

  • Verandering

  • 30-45 min

  • In overleg

Jongleershow more balls than most

‘ Al vanaf het eerste contact bleek More Balls Than Most een zeer professionele organisatie. De workshop begeleider was goed ingespeeld op het publiek. Iedereen had er lol in, iedereen kon meedoen en het ijs was direct gebroken. Gedurende de twee dagen daarna werd er met enige regelmaat verwezen naar wat we tijdens de jongleersessie hadden geleerd.

In onze jongleershow voor bedrijven legt onze spreker in een 30 – 45 minuten durende presentatie de link tussen het doel van uw bijeenkomst en “De Kunst van het Loslaten”. Hij wordt hierbij ondersteund door twee professionele jongleurs. De spreker zal, na een serieuze aankondiging, via een inleiding op sociaal-economisch & maatschappelijk gebied over veranderingen, toewerken naar de metafoor van het jongleren. De tekst voor de show wordt op maat geschreven naar aanleiding van een uitgebreide briefing, waardoor je veel ‘inside information’ over jullie organisatie kunt aanleveren. Denk hierbij aan jullie uitdagingen, successen en knelpunten. Deze info zorgt er dus voor dat de show goed aansluit op de deelnemers.

Aansluitend aan de jongleershow kunnen de deelnemers “De Kunst van het Loslaten” fysiek en mentaal ervaren, terwijl zij iets geheel nieuws en onverwachts leren, namelijk: JONGLEREN!

Dus, ben je op zoek naar een opening- of afsluitingsact? Boek dan onze Jongleershow voor bedrijven!

more balls than most jongleershow

“Ik heb de Kunst van het Loslaten van MBTM al meerdere keren gezien in verschillende settings. Elke keer ben ik weer onder de indruk van de humor die ze combineren met de herkenbare situatie binnen het betrokken bedrijf. Om dit te kunnen, heb je een professionele club nodig.”