Bruggen bouwen spel – Het teambuilding spel

Bruggen bouwen naar de toekomst is een creatieve workshop gericht op teambuilding voor kleine en grote groepen, die op een actieve en herkenbare manier eventuele knelpunten in de samenwerking zichtbaar maakt.

Waarom is teambuilding belangrijk?

De kern van teambuilding is om een groep mensen, in dit geval je collega’s, hechter te maken. Een hecht team zorgt weer voor betere samenwerking. Teambuilding is belangrijk voor goede communicatie. Met teambuilding werk je aan zowel verbale als non-verbale communicatie om (nog) beter te presteren. Deze goede communicatie zorgt dat er efficiënter en resultaatgerichter wordt gewerkt. Een goede teambuilding zorgt er uiteindelijk ook voor dat je met meer plezier naar het werk gaat en dat er een fijne sfeer op het werk hangt. Meer over waarom teambuilding belangrijk is lees je hier.

brug bouwen spel
  • Tot 500

  • Samenwerking

  • 90-150 min

  • In overleg

spel brug bouwen

Met het bruggen bouwen spel een brug slaan naar de toekomst

Het brug bouwen spel is echt een teambuilding spel waar communicatie super belangrijk is. In combinatie met een reflectiesessie onder professionele begeleiding levert dit bruggen bouwen spel veel waardevolle inzichten op. Met het bruggen bouwen spel leer je je collega’s ook nog eens op een leuke manier kennen. Zo zie je weer een andere kant van ze die je misschien nog niet eerder was opgevallen. Uiteindelijk doe je als team tijdens het bruggen bouwen spel je uiterste best om te winnen en de beste resultaten te behalen, dit is daarna ook terug te zien op de werkvloer.

Voor internationale groepen hebben wij native Engelse trainers.

Bent u op zoek naar een ander type teambuilding workshop, kijk dan eens bij teambuilding actief en teambuilding creatief.

“Het bruggen bouwen was dé perfecte kick-off en teambuilding spel voor ons diverse en wereldwijd verspreide team. Voor het slagen van de brug bleek weer eens de essentie van het hebben van een ‘master plan’ (voordat je lukraak begint), dat het belangrijk is te praten, te luisteren en te leren van elkaar en dat onze teamspirit ons een heel eind brengt.”

bruggen bouwen spellen