Jongleertraining

De jongleertraining is hilarisch en dynamisch en werkt perfect als intermezzo of kick-off voor een langer programma. Tijdens de training wordt op een speelse manier ingegaan op veranderingsprocessen. De jongleertraining kan ook gecombineerd worden met een jongleershow of een brainstorm- of feedbacksessie gericht op het thema van de bijeenkomst.

Voor internationale groepen hebben wij native Engelse trainers.

Juggling Training More Balls Than Most
  • Onbeperkt

  • Verandering

  • 15-60 min

  • In overleg

juggling-training-workshop-teambuilding

Als kind leer je vanzelf, tijdens het spelen. Je hoeft nog niets af te leren en wordt niet gehinderd door angst voor falen. Ook volwassenen leren makkelijker als ze (letterlijk) in beweging zijn. Via de vele parallellen die bestaan tussen leren en jongleren, nodigt onze trainer de deelnemers uit de ballen op te pakken en aan de slag te gaan.

Leren en ontspannen

Bijna iedereen heeft wel eens willen leren jongleren en iedereen kan het in principe ook leren, ook al denken veel mensen dat dat niet zo is. Via een beproefd leerplan wordt een parallel gelegd tussen leren, veranderen en loslaten. Het jongleren biedt zo een prachtige metafoor om, indien gewenst, ook bij andere thema’s aan te sluiten. Om het leren te stimuleren maken wij gebruik van de zogenaamde. Double Juggle, waarbij men in tweetallen werkt.

Wanneer een Jongleertraining? 

Deze training is luchtig, dynamisch en hilarisch en werkt perfect als intermezzo met de inhoud als relevante insteek. Tevens is de training geschikt in de vorm van meerdere korte intermezzi voor een langer programma. Een welkome afwisseling voor deelnemers die voornamelijk hebben gezeten en geluisterd. Het resultaat is alerte deelnemers die hebben gelachen en bewogen en die zich tegelijkertijd op een andere wijze met het thema van de bijeenkomst hebben beziggehouden.

Brainstormsessie

De jongleertraining is ook geschikt om te combineren met een geïntegreerde brainstormsessie, waardoor de deelnemers inzicht krijgen in de successen die zijn behaald, de kansen die er liggen en wat men nodig heeft om deze kansen te pakken. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld. De insteek van de brainstormsessie wordt in de voorbereiding doorgenomen en aangepast aan uw wensen.

Niet zelf aan de slag, maar wel de metafoor van de Kunst van het Loslaten gebruiken? Kijk bij onze Jongleershow.

“Afwisselend, boeiend en vooral ook erg leuk. We kregen alleen maar lovende reacties: men was enthousiast over het actieve samenwerken, veel humor en goede verbindingen met de inhoud en onze situatie.”

We vonden het heel erg leuk. Ontzettend knap hoe er een koppeling werd gemaakt tussen jongleren en onze wereld. Licht, luchtig, maar met de juiste toon.

Dus zeer tevreden. Precies wat we nodig hadden om even de zinnen te verzetten, uit het hoofd te komen en los te laten.