De Hartelijke Dames

De act van de Hartelijke Dames zorgen voor een onconventioneel en informeel dagvoorzitterschap waarbij de inhoud centraal staat en de vorm in overleg wordt bepaald. Ook kunnen zij een korte act verzorgen als sfeermaker of energizer in het programma. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat sprekers worden geïnterviewd of aangekondigd met een lied op maat. Of kunnen ze een op de organisatie aangepaste sketch spelen en de zaal betrekken door middel van een zang-improvisatie.

De Hartelijke Dames act
  • Onbeperkt

  • Samenwerking

  • 30-240 min

  • In overleg

De act van De Hartelijke Dames

“Wij kijken terug op een dag, die mede door jullie inzet geslaagd genoemd mag worden. Veel positieve reacties waren er over de leiding door de Hartelijke Dames. Zij zorgden met hun aanwezigheid, energizers en prachtige lied aan het einde van de dag voor een passende omlijsting.”

De Hartelijke Dames waren een groot succes op ons HGZOcongres voor docenten en opleiders in de zorg. De manier waarop ze contact maakten, de sfeer aanvoelden, ons vreselijk hebben laten lachen en zelfs hebben leren zingen; heel geslaagd!

 Extra informatie

Het programma is ontworpen om onconventioneel en informeel te zijn met een unieke sfeer voor de deelnemers. Het focust op de unieke inhoud en daarnaast staat overleg centraal. Dit programma kan gebruikt worden als stemmingsmaker of energizer in combinatie met een andere act, zodat er een unieke sfeer ontstaat waarin iedereen kan worden gehoord.

 De Hartelijke Dames act richt zich erop om iedereen bij de activiteiten te betrekken. Het doel is een omgeving te creëren waarin iedereen kan deelnemen en zijn gedachten en ideeën vrij kan uiten. Bovendien stimuleert het creatief denken, zodat deelnemers innovatieve oplossingen voor problemen kunnen bedenken.

Over het algemeen biedt dit programma een geweldige kans voor mensen om samen te komen in een onconventionele omgeving om ideeën uit te wisselen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Dus mocht u interesse hebben in deze teambuilding act klik dan hier en doe gezellig mee.