Stand-Up Comedy voor het bedrijfsleven

Adam Fields (1970) is een ‘all-round funny man’ en veelgevraagd stand-up comedian voor theater shows, comedy clubs en bedrijfsevenementen. Ondanks dat Adam al jaren in Nederland woont en de taal goed spreekt is hij een echte Engelsman gebleven.

Adam is geboren en getogen in Londen en studeerde psychologie en communicatie aan de Universiteit van Liverpool. In 1994 ontvluchtte hij de Engelse keuken en kwam naar Nederland waar hij zich meteen aansloot bij More Balls Than Most. Als lid van de MBTM-familie heeft Adam in de loop der jaren in veel diverse shows opgetreden en verschillende trainingen gegeven in binnen- en buitenland.

Adam is de ideale gastheer en weet altijd de juiste sfeer te creëren. Behalve zijn publiek aan het lachen krijgen, wil Adam mensen bij elkaar brengen en ze prikkelen om na te denken over hun eigen gedrag. Voor een stand-up performance zijn er diverse mogelijkheden, waaronder een volledig op maat geschreven (Engelstalig) optreden.

Wanneer is Stand-Up Comedy geschikt?

Als ontspannen afsluiting van een bijeenkomst of als cadeautje voor de werknemers. Adam is behalve comedian ook een ervaren dagvoorzitter, waardoor hij inhoud en humor op een schijnbaar moeiteloze manier kan afwisselen én combineren.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351