Op zoek naar de perfecte kick-off voor evenement? More Balls Than Most heeft voor jou humorvolle en out-of-the-ordinary acts, shows & workshops om jouw event de perfecte opening te geven! Wij hebben ook altijd passende ideeën voor de kick off van een verandertraject of project management.

Bekijk hieronder onze acts & workshops of neem direct contact met ons op. Wij helpen bedrijven en organisaties al sinds 1992 met energieke kick-offs voor events, trajecten en projecten, dus vraag ons gerust om advies!

Kick-off voor evenement

More Balls denkt graag met je mee om de perfecte kick-off van jouw evenement te creëren. Onze trainingen, workshops, shows en acts zijn geschikt voor zeer uiteenlopende type bijeenkomsten. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer goed in staat de inhoud en de toon van een training of act aan te passen aan jullie beoogde doel.

Wij zijn een creatieve club van ondernemende artiesten, trainers en facilitators die op luchtige en doeltreffende wijze bedrijfs- en organisatiegerichte thema’s voor het voetlicht brengen. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van mensen en organisaties, zodat de energie stroomt en de medewerkers tot hun recht komen.

Op zoek naar die ene OUT-OF-THE-ORDINARY act, show of workshop speciaal voor uw event? Neem gewoon even contact met ons op.

Percussion Workshop More Balls Than Most